Welkom op de tentoonstelling pagina van de Open Europese Cultuurvogel 2019.

Hieronder vindt u het inschrijfformulier + reglement, inschrijfformulier verkoopklasse en het vraagprogramma van OEC 2019. Let er goed op dat uw betaling en inschrijfformulier 20 november 2019 bij het TT-secretariaat binnen moeten zijn. U kunt het formulier printen, invullen, inscannen en mailen naar penningmeester@info-sec.nl of per post op sturen naar Paul Oude Elferink, Eekmolen 1, 7491 HN Delden.

Let op dat enkel volledig ingevulde inschrijfformulieren in behandeling genomen kunnen worden!

Wij hopen u allen op de show te mogen begroeten!

OET 2019

Zaterdag 19 oktober is het weer tijd voor de mooiste Open Eendaagse Tentoonstelling van Nederland: OET 2019. Op 19 oktober zullen er weer meer dan 300 Europese en aanverwante soorten vogels te zien zijn in de Tiphof (Lindenlaan 2) Te Geesbrug. Dit jaar wordt hier tevens de Noordelijke vitrineshow van de Speciaalclub Insecten- en Vruchtenetende Vogels gehouden. Op deze show zijn meerdere mooi ingerichte vitrines te bewonderen met de mooiste exotische vogels uit de hele wereld.

De vitrineshow van de SCIVV is vanaf 10:00 uur geopend. Tijdens de ochtend zullen er diverse presentaties gehouden worden door onder Alex Mulder over de wondere wereld van Tangaras. Vanaf 13:00 is de OET geopend en kunt u de ingeschreven wedstrijdvogels bewonderen.

Op de OET kunt u een groot aantal Europese zaad- en insectenetende vogels verwachten. De laatste jaren waren er onder andere bijeneters, hoppen, kuifmezen, boomklevers, azuurmezen, staartmezen, mutatie putters, goudvinken en sijzen te bewonderen.

De shows en presentaties zijn voor iedereen gratis te bezoeken. Wilt u meespelen met de OET? Maak dan gebruik van onderstaand inschrijfformulier.